Alubond

Alubond

Sertifikovan kvalitet

Alubond fasade

ALUBOND (IDEABOND) paneli daju arhitektama i investitorima neograničene mogućnosti i kreaciju. Izrada panela po meri, veliki izbor boja, idealno ravna površina, velike dimenzije tabli, laka montaža i visok kvalitet boje koja je izuzetno postojana na svim atmosferskim uslovima uz izuzetne estetske karakteristike po pristupačnoj ceni, razlozi su zbog kojih ALUBOND ima dominaciju u izradi samoventilirajućih fasada. Mogućnost krojenja i laka montaža ovog materijala omogućava korišćenje alubonda za oblaganje stubova, zidova i svega onoga što zamislite.

ALUBOND (IDEABOND) je kompozitni proizvod koji se sastoji od:

Dva aluminijumska lima
0.3 mm 0.4 mm 0.5 mm

Oni se specijalnim postupkom, određenim polietilenskim masama spajaju u:

Ploče debljine
3 mm 4 mm 6 mm 8 mm

ALUBOND se, takođe može koristiti i za enterijere. Pored široke palete boja, nudimo i table u dezenu mermera, drveta, ogledala i sl. Specifičnost proizvodnje i materijala koji se koristi za izradu alubonda omogućavaju oblaganje ravnih, iskrivljenih, zaobljenih, horizontalnih, vertikalnih i drugih površina. ALUBOND fasadne obloge spadaju u grupu takozvanih KASETNIH FASADA.

Kao najvažnija prednost alubond panela je izuzetno jednostavna i laka obrada panela. Fabrički paneli se mogu krojiti, savijati i povezivati u kasete različitih dimenzija i oblika kako bi se prilagodili zahtevima objekta. U odnosu na pločaste materijale koji su do sada imali dominantnu primenu alubond je 1,6 puta lakši od aluminijuma i čak 3,4 puta lakši od čelika.

Alubond fasade

Fasadi od alubonda nije potrebno posebno održavanje, izuzetno je otporna na atmosferske uticaje. Na našem lageru u Šapcu, dostupna je široka paleta boja iz RAL palete.

Dimenzije panela
1250 ✕ 4000 mm 1500 ✕ 4000 mm

Takođe, u mogućnosti smo da ponudimo obradu panela na željene dimenzije (frezovanje i sečenje) zahvaljujući najsavremenijoj CNC mašini. radnih dimenzija 2000 ✕ 4000 mm.

Radne dimenzije CNC-a
2000 ✕ 4000 mm

Ukoliko poželite kompletnu uslugu - kupovinu, obradu i ugradnju ALUBOND panela, "Royal Impex D&D" Šabac vam i po tom pitanju može izaći u susret.

Iskustvo i tradicija - Sertifikovani kvalitet